SLAVS NOT SLAVES IN NIET V HANGARJU

 Z eno besedo: Bombastično. Ne bom preveč razpredala, kako je bilo. Naj slike in videi povedo svoje.  Niet- Trip in Vijolice Niet-Rad imam dež Niet-Melanholija  

CIRKUS? SEVEDA. AMPAK KAKŠEN? ROCK'N'ROLL!!!

27.10.2023 se je v Portorožu odprl pravi rockerski lokal, imenovan Rock'n' roll cirkus. Ustanovitelja tega projekta sta Slavko Franca in Samo Markežič, ki sta se odločila, da popestrita turistično ponudbo Portoroža in vanjo vneseta malo zabave. Rock'n'roll cirkus ni samo običajen gostinski lokal. V njem se bodo odvijali koncerti in stand up komedije, prostor pa bo namenjen tudi mladim ustvarjalcem, ki si želijo svoje izdelke razstaviti in jih pokazati tudi drugim. Ne smemo pa pozabiti na gostinsko ponudbo, ki bo pozimi ponujala enolončnice in dnevne prigrizke, poleti pa se bo razširila tudi na klasične jedi


Lokal je že ob samem vstopu svojevrsten, poln rockerskih stvari.V njem si lahko ogledate stare motorje, gramofone, plakate, slike in fotografije skupine Rolling Stones in še marsikaj drugega. Seveda pa ne smemo pozabiti kitare, izklesane iz istrskega kamna. Material za razstavo je prispeval Slavko Franca. Z njim sem naredila tudi intervju, ki si ga lahko pogledate TUKAJ.

Cena pijače je znosna. Glasba tudi, ampak samo v primeru, če ste pristaš rock'n' roll-a

 


Slovesnosti ob odprtju lokala je prisostvovalo veliko ljudi, moč pa je bilo videti tudi nekaj znanih osebnosti iz sveta glasbe in podjetništva. Prisotni so lahko zaplesali ob zvokih swinga, ki ga je izvajala skupina Pussy Wagons. Dogodkov pa še ni konec. 31.10.2023 lahko v lokalu pričakujete pravo čarovnico, ki bo otrokom pripovedovala zgodbe, zvečer pa bo igrala skupina Liquid Gasoline.

 Nekaj utrinkov iz same otvoritve in prvega dneva obratovanja, kjer je glasbo vrtel dj.Lovro, lahko vidite v galeriji in spodnjem filmčku. Uživajte.

 Kratek video ob otvoritvi Rock'n'roll cirkusa 

Pussy Wagons na otvoritvi lokala 


Najbolje bo, da se o kvaliteti in ostalih zadevah prepričate sami. Obiščite lokal. Prijazni natakarji vas bodo postregli, uživali boste ob dobri glasbi in se imeli maksimalno lepo.

Fotogalerija slik iz otvoritve in žurke naslednjega dne:

Rock n roll cirkus Portorož, otvoritev, 27.11.2023


 

Komentarji