ALO STARI IN ZGREŠENI PRIMERI SO ZATRESLI ODER IZOLSKEGA HANGARJA

    V začetku maja, točneje 3.5. 2024 sta se v Hangarju predstavila dva izvrstna benda. Prvi bend je bil Zgrešeni primeri . Ta skupina trese slovenska punkerska tla že od leta 2001.V enournem programu so nam predstavili kar nekaj svojih uspešnic, prizorišče pa ogreli in pripravili za skupino, ki je prišla za njimi. Deležni smo bili brutalno iskrenega punk rocka in še bolj iskrenega intervjuja s pevcem Jankom Rošeljem .  Zgrešeni primeri intervju in koncert   Za Zgrešenimi primeri pa so prišli na oder "razseljeni Mariborčani" Alo, Stari! . Ob njih je Hangar zarajal, kako se za slovensko publiko spodobi. Tudi nekaj moshpita je bilo videti v ozadju. Pevec Tine je s svojo karizmo in frontmanskimi sposobnostmi publiko precej hitro spravil na noge. Zelo lepo je bilo slišati ljudi, ki so ves čas koncerta peli njihove pesmi. Zabava je bila na vrhuncu in vsi smo uživali v ritmih zelo dobrega punk'n'rolla. Zraven smo se drli besedila pesmi, ki so govorile o tem, da bi šli d

MARTINOVANJE PO MOTORISTIČNO Z RAZVALINAMI

Martinovo v Snack baru v Kopru bo potekalo v znamenju starega rocka. Gostili bodo namreč rockerje s prav posebnim imenom: Razvaline. Pevec in idejni vodja Sergej Škofljanec je v intervjuju dejal, da jih samo pogledaš in ti je takoj jasno, od kje tako ime. A vendarle ni tako. Fantje so zelo vešči igranja na inštrumente, tako zelo vešči, da včasih pred nastopom niti ne vadijo.


Razvaline so nastale še v srednješolskih časih, ko so se nadebudni mladci srečali v neki garaži in začeli preigravati hite iz šestdesetih in sedemdesetih let. Takrat so imeli nekaj obetavnih nastopov, tudi izven države. Ime so si dali že v njihovem nastanku, izbrali pa so ga zaradi tega, ker se jim je zdelo zanimivo. Njihova saga traja že okoli trideset let, fantje pa so med tem časom prebrodili vse mogoče vzpone in padce in se, po razpadu benda, zopet vrnili na sceno. Pravijo, da eden brez drugega težko shajajo in da se počutijo kot neka družina. Nastopali so že na veliko motorističnih zborih. Pred kratkim so sodelovali na dobrodelnem koncertu v Vanganelu, kjer so zbirali denar za ljudi, ki so jih ogrozile poplave. Več o tem koncertu si lahko preberete TUKAJ.

 Če želite doživeti dober žur, pridite 11.11.2023 v Snack bar in garantiram vam, da se boste imeli lepo. 

 

S Sergejem Škofljancem sem pred nekaj časa naredila kratek intervju, ki ga lahko poslušate na linku spodaj. 

Snack bar vas pričakuje!!

 

 Razvaline- Gypsy- Uriah Heep cover